Werken in Dokkum

Dokkum is een Nederlandse vestingstad in de gemeente Noardeast-Fryslân in de provincie Friesland. Het heeft 12.669 inwoners. De vestingwerken van Dokkum zijn goed bewaard gebleven en staan bekend als de bolwerken. Het is de vijfde meest populaire winkelstad van Friesland en het had het kleinste ziekenhuis van Nederland. Ben jij op zoek naar Vacatures Dokkum? Als werkzoekende in Dokkum weet je vrijwel zeker dat er werk voor je beschikbaar is. Lees verder om een idee te krijgen van mogelijke vacatures in Dokkum. 

Productie medewerker

Productiearbeiders zijn geschoolde arbeiders die de productie laten stromen door de productkwaliteit te controleren door middel van het bewaken van machines. Ze reinigen en bedienen fabrieksapparatuur en werken aan een assemblagelijn, waarbij ze producten met grote zorg samenstellen om aan alle veiligheidsrichtlijnen te voldoen.

 

Een productiemedewerker is verantwoordelijk voor het invoeren van grondstoffen in machines, het assembleren van goederen op productielijnen en het bewaken van het proces. Daarnaast voeren ze elementaire kwaliteitscontroles uit, zoals het testen van het product of de verpakking voor verzending, door alle benodigde benodigdheden adequaat op te slaan.

Inpakker

Veel van de goederen en producten waarop we vertrouwen, doorlopen een nauwgezet verpakkingsproces voordat ze bij ons aankomen. Dit vereist de vaardigheden van een capabele, detailgerichte verpakker. De meeste verpakkers werken in een magazijnomgeving en bereiden afgewerkte producten voor op verpakking en verzending. Meestal wordt een verpakker toegewezen aan een specifiek gebied, haalt de benodigde artikelen uit de inventaris, controleert of ze in goede staat zijn, verpak ze veilig en verpak ze voor verzending. Het inpakken van een magazijn vereist vaak fysieke kracht en uithoudingsvermogen om zware dozen en producten op te tillen en in te pakken.

 

In je dagelijkse taken zou je:

  • goederen inspecteren om te zien of ze niet beschadigd of gebroken zijn;
  • goederen inpakken en opvullen voor een veilige doorvoer;
  • verzegel containers met tape, lijm, nietjes of krimpfolie;
  • verpakte goederen wegen en labelen;
  • pakketten op een transportband of pallets laden;
  • problemen melden aan supervisors;
  • werkplekken schoonmaken.

 

ProWurk heeft vacatures in Dokkum in meerdere branches, waarbij je bijna altijd direct aan de slag kunt bij opdrachtgevers. Meer informatie hierover is te lezen op prowurk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *